Eighty-Four
Eighty-Four

Home

Grand Café Eighty-Four is de perfecte uitvalsbasis voor jouw uitje.

Vernieuwend en fris maar met de gezelligheid van een huiskamer. Met mooie gerechten, zoals burgers, vis, salades en bites. Met échte heerlijke wijnen en bijzondere speciaal bieren. Wanneer er een sportwedstrijd is kan je die uiteraard bij ons zien op een van onze schermen. Daarbij hebben we één van de lekkerste en ruimste terrassen in Amsterdam Oost. Op dit terras kan je de gehele dag genieten van de zon. Ons heerlijk ingerichte terras kan je zitten op de manier zoals jij wenst, Loungebankjes, Comfortseat (zéér gewild aan het water!) of gewoon aan een terrastafeltje. Dus... heb jij ons al een bezoek gebracht? Reserveren kan via de widget onderaan deze pagina, of via ons telefoonnummer en emailadres. Tel: 020- 221 06 88 of agenda @ eighty-four .nl

Team Players gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe personeelsleden. Ben jij een ervaren barmedewerker of een beginnende serveer-medewerker? Wij hebben verschillende functies beschikbaar! Kijk op onze Jobs pagina. Tip jij ons een nieuw personeelslid? Dan kan het zo maar zijn dat jij daar 100 Euro mee verdient!

Eighty-Four Quiz-Night!

Zaterdag 17 juni houden wij onze zevende Quiz-Night (Pub-Quiz) afgelopen keerhebben we met verschillende teams een super leuke en gezellige (maar ook competitieve) avond beleefd! Ben jij bij onze volgende editie?
Mee doen kost 9,50 euro per persoon (Vooraf registratie gewenst) en hierbij krijg je een drankje van het huis en zullen wij een ronde bitterballen verzorgen voor je team! Klik HIER voor meer info.

Meer dan alleen een Grand Café

Met onze service en uitgebreide drankenkaart bieden wij u een unieke smaakbeleving. Wij zijn de ideale uitvalsbasis na een dagje hard werken of uitgebreid shoppen.

Bij grote sportsevents gaan onze tv-schermen aan zodat u uw favoriete wedstrijd kan bekijken, beleven en ondervinden. Wij durven dan ook te zeggen dat wij meer zijn dan een gemiddeld Grand Café in Amsterdam.
Bij ons is bediening met een glimlach de standaard en staat u als gast altijd centraal.

In ons grand café kunt u ook gewoon heerlijk dineren. Stiekem zijn wij een gezellig restaurant waar u terecht kunt voor een snelle hap of een 3-gangen menu!
Opzoek naar een geschikte locatie om te eten voor een optreden of voorstelling? lees hier meer.

VrijMiBo

Iedere vrijdag reserveren wij tussen 15:00 en 18:00 uur tijd in voor de wekelijkse VrijMiBo. VrijMiBo is de afkorting voor de vrijdag middag borrel. Ooit begonnen om je collega’s beter te leren kennen buiten het werk om maar tegenwoordig de plek waar je moet zijn om het weekend in te luiden!
Tijdens onze VrijMiBo hebben wij altijd leuke acties! Houd daarom onze social media kanalen in de gaten! (instagram @grand_cafe_eighty_four)

Vier jij je VrijMiBo bij ons dan zorgen wij ervoor dat jouw weekend perfect start!