Eighty-Four
Eighty-Four

Home

Wij zijn weer open!

We hebben de lekkages in onze keuken verholpen en hebben gelijk doorgepakt. Onze friteuses en grillplaten zijn van het gas af!

Tot eind februari zullen wij wekelijks open zijn van Donderdag t/m Zondag!

Grand Café Eighty-Four is de perfecte uitvalsbasis voor jouw uitje.

Vernieuwend en fris maar met de gezelligheid van een huiskamer. Met mooie gerechten, zoals burgers, vis, salades en bites. Met échte heerlijke wijnen en bijzondere speciaal bieren. Wanneer er een sportwedstrijd is kan je die uiteraard bij ons zien op een van onze schermen. Daarbij hebben we één van de lekkerste en ruimste terrassen in Amsterdam Oost. Op dit terras kan je de gehele dag genieten van de zon. Ons heerlijk ingerichte terras kan je zitten op de manier zoals jij wenst, Loungebankjes, Comfortseat (zéér gewild aan het water!) of gewoon aan een terrastafeltje. Dus... heb jij ons al een bezoek gebracht? Reserveren kan via de widget onderaan deze pagina, of via ons telefoonnummer en emailadres. Tel: 020- 221 06 88 of agenda @ eighty-four .nl

Eighty-Four Quiz-Nights!

Zaterdag 18 februari houden wij onze derde Quiz-Night (Pub-Quiz) In november hadden we de eerste editie en in januari het vervolg. Beide avonden hebben we met verschillende teams een super leuke en gezellige (maar ook competitieve) avond beleefd! Ben jij bij onze derde editie?
Mee doen kost 9,50 euro per persoon (Vooraf registratie gewenst) en hierbij krijg je een drankje van het huis en zullen wij een rondje bitterballen verzorgen voor je team! Klik HIER voor meer info.

Openingstijden

Onze huidige openingstijden aankomende periode zijn:

Maandag t/m woensdag gesloten
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 11:00 - 00:00
Zondag: 11:00 - 21:00v

Wilt u met een groep komen (minimaal 20 personen) dan zijn er buiten deze openingstijden ook mogelijkheden. Heeft u een borrel, receptie, bedrijfspresentatie dan kunt u onze ruimte ook exclusief afhuren. (Maandag t/m Zondag)

Meer dan alleen een Grand Café

Met onze service en uitgebreide drankenkaart bieden wij u een unieke smaakbeleving. Wij zijn de ideale uitvalsbasis na een dagje hard werken of uitgebreid shoppen.

Bij grote sportsevents gaan onze tv-schermen aan zodat u uw favoriete wedstrijd kan bekijken, beleven en ondervinden. Wij durven dan ook te zeggen dat wij meer zijn dan een gemiddeld Grand Café in Amsterdam.
Bij ons is bediening met een glimlach de standaard en staat u als gast altijd centraal.

In ons grand café kunt u ook gewoon heerlijk dineren. Stiekem zijn wij een gezellig restaurant waar u terecht kunt voor een snelle hap of een 3-gangen menu!

VrijMiBo

Iedere vrijdag reserveren wij tussen 15:00 en 18:00 uur tijd in voor de wekelijkse VrijMiBo. VrijMiBo is de afkorting voor de vrijdag middag borrel. Ooit begonnen om je collega’s beter te leren kennen buiten het werk om maar tegenwoordig de plek waar je moet zijn om het weekend in te luiden!
Tijdens onze VrijMiBo hebben wij altijd leuke acties! Houd daarom onze social media kanalen in de gaten! (instagram @grand_cafe_eighty_four)

Vier jij je VrijMiBo bij ons dan zorgen wij ervoor dat jouw weekend perfect start!